Nieuws & Evenementen

Goede doelen Pubquiz 16 April 2021

Op 16 april 2021 heeft  de Kiwanis Vijf eieken een hele leuke (online) pubquiz georganiseerd. In de quiz kwamen onder het genot van een hapje en drankje allerlei vragen voorbijkomen. Vragen over actuele onderwerpen, sport, muziek, wetenschap etc.

In deze pubquiz gingen we ‘strijden’ om het leven van de kinderen die het niet zo goed hebben weer net een stukje beter te maken. Ons motto is tenslotte ‘Serving the children of the world’. De opbrengst van de quiz gaat naar één of meerdere goede doelen die hieraan bijdragen.

1000 euro voor Scouting Erasmus

Kiwanis Vijf Eiken heeft een bijdrage geleverd aan deze verbouwing. Kiwanis-leden Jan-Willem Cornelisse en Rob Pöiesz hebben namens deze serviceclub een cheque van 1000 euro overhandigd. Met dit bedrag gaat Scouting Erasmus het sanitairgebouw verder verbouwen. Wil jij Scouting Erasmus ook graag sponsoren of ondersteunen bij de verbouwing van ’t Groepshuis? Mail dan naar secretariaat@scoutingerasmus.nl voor de mogelijkheden of kijk op de webshop van Scouting Erasmus via deze link welke verbouwingsonderdelen je direct kunt sponsoren door deze virtueel aan te schaffen.