Nieuws & Evenementen

Pubquiz 16 April 2021

Op 16 april a.s. organiseren wij een (online) pubquiz. Een quiz waarbij onder het genot van een hapje en drankje allerlei vragen voorbijkomen. Vragen over actuele onderwerpen, sport, muziek, wetenschap etc.

Een spel voor jong en oud dus. Iedereen kan meedoen.

Veel belangrijker is dat we met elkaar gaan ‘strijden’ om het leven van de kinderen die het niet zo goed hebben weer net een stukje beter te maken. Ons motto is tenslotte ‘Serving the children of the world’. De opbrengst gaat ook dit keer weer naar één of meerdere goede doelen die hieraan bijdragen.

Aanmelden (voor 15 april) voor deze gezellige quiz kan via: www.kiwanis-vijfeiken.nl/pubquiz

Kiwanis Vijf Eiken

1000 euro voor Scouting Erasmus

Kiwanis Vijf Eiken heeft een bijdrage geleverd aan deze verbouwing. Kiwanis-leden Jan-Willem Cornelisse en Rob Pöiesz hebben namens deze serviceclub een cheque van 1000 euro overhandigd. Met dit bedrag gaat Scouting Erasmus het sanitairgebouw verder verbouwen. Wil jij Scouting Erasmus ook graag sponsoren of ondersteunen bij de verbouwing van ’t Groepshuis? Mail dan naar secretariaat@scoutingerasmus.nl voor de mogelijkheden of kijk op de webshop van Scouting Erasmus via deze link welke verbouwingsonderdelen je direct kunt sponsoren door deze virtueel aan te schaffen.