Kiwanis Vijf Eiken

Heuvel 10
4901 KC Oosterhout
Tel.: 06 – 53 37 68 83
info@kiwanis-vijfeiken.nl

Previous slide
Next slide

Beste Kiwanis Vrienden, op DONDERDAG 20 juni 2024 is er weer de Haringparty gepland.  Maar omdat haring zich niet zomaar laat vangen en de nieuwe haring op 18 juni wordt verwacht, houden we nu nog even een slag om de arm. 

Ne als voorgaande jaren hebben we een goed doel, heerlijke hapjes, lekkere haring, zorgvuldig geselecteerde wijnen en sfeervolle muziek gaat dit weer een fantastische editie worden.

Het goede doel: binnenkort bekend!

Wat zal het gaan worden? In ieder geval willen we als Kiwanis een doel steunen waar kinderen blij van worden, waardoor ze een beter leven hebben en waarbij ze zich gesteund voelen.

Loten en veiling vaatje haring:

We hebben daarnaast veel leuke prijzen via onze lotenverkoop, onze sponsors staan op deze pagina vermeld. Op de Haringparty veilen we traditioneel ook het vaatje haring. Diegene die het vaatje koopt krijgt dan een tegoed voor een partij haring voor bijvoorbeeld zijn onderneming of voor op een feestje.  En uiteraard gaat alle opbrengst naar het goede doel.

Doelgroep: 

Met dit evenement willen we de binnenstad en ondernemers de mogelijkheid bieden om in een gezellige setting met elkaar kennis te maken of bij te praten.  Uiteraard is iedereen welkom die een gezellige avond wil hebben en onder het genot van kwalitatief goede hapjes, drankjes, muziek en die een goed doel wil steunen.

Tickets:

Een ticket kost ca. 65~75 euro per persoon en dan heb je van 17:00 tot 21:00 uur een compleet verzorgde All-In avond bij La Cantina. Na 21:00 gaat de gezelligheid natuurlijk gewoon door, maar dan voor eigen rekening.  De opbrengst van de tickets gaat naar het goede doel!

Wij willen de locatie bij La Cantina graag benadrukken. Het adres van La Cantina is: Mathildastraat 21a in Oosterhout.

De Tickets kunnen via CM Event Ticketing worden besteld. Onderstaand is het proces toegelicht:

  1. Klik op deze link om tickets te bestellen. of via de button onder aan de pagina;
  2. Klik op ‘Tickets’;
  3. Volg de aanwijzingen van het ticketing systeem ;
  4. U krijgt automatisch een bevestiging en factuur per email toegestuurd.
  5.  Mocht u bij de bestelling van uw tickets separaat een factuur wensen? Stuur dan a.u.b. een bericht aan de treasurer van Kiwanis Vijf Eiken, Rob Trommelen.  

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en rekenen op jullie komst. 

Tot Donderdag 20 juni bij Restaurant La CantinaW