Kiwanis Vijf Eiken

Heuvel 10
4901 KC Oosterhout
Tel.: 06 – 53 37 68 83
info@kiwanis-vijfeiken.nl

Vorige slide
Volgende slide

Beste Kiwanis Vrienden, op DONDERDAG 27 juni 2024 is er weer de gezellige Haringparty.  De nieuwe haring wordt op 18 juni al verwacht, dus ze zullen erg vers zijn! 

Net als voorgaande jaren hebben we een goed doel, heerlijke hapjes, lekkere haring, zorgvuldig geselecteerde wijnen en gezellige muziek. Dit gaat dit weer een fantastische editie worden.

Het goede doel is dit jaar Vlinderkind!

Als Kiwanis steunen wij een doel dat kinderen een beter leven geeft en waarbij ze zich gesteund voelen. Dit jaar zetten we Vlinderkind op de kaart. Deze stichting zet zich in voor kinderen die getroffen zijn door een zeldzame huidziekte waardoor ze heel kwetsbaar zijn, zoals de vleugels van een vlinder. Op de link van Vlinderkind is meer informatie te vinden (www.vlinderkind.nl). 

Loten en veiling vaatje haring:

We hebben daarnaast veel leuke prijzen via onze lotenverkoop. Onze Maatjes staan op deze pagina vermeld. Op de Haringparty veilen we traditioneel ook het vaatje haring. Degene die het vaatje bemachtigd krijgt dan een tegoed voor een partij haring voor bijvoorbeeld zijn onderneming of voor op een feestje.  En uiteraard gaat alle opbrengst van de veiling naar het goede doel.

Doelgroep: 

Met dit evenement willen we de binnenstad, diens ondernemers en geinteresseerde de mogelijkheid bieden om in een gezellige setting met elkaar kennis te maken of bij te praten.  Uiteraard is iedereen welkom die een gezellige avond wil hebben en onder het genot van kwalitatief goede hapjes, drankjes, muziek en die een goed doel wil steunen.

Tickets:

Een ticket kost ca. 70,– euro per persoon inclusief 1 lot ter waare van 5,- euro. Hiervoor heb je van 17:00 tot 21:00 uur een compleet verzorgde All-In avond. Na 21:00 gaat de gezelligheid natuurlijk gewoon door, maar dan voor eigen rekening.  De opbrengst van de tickets en loten gaat naar het goede doel!

De Haringparty vindt plaats bij La Cantina. – Mathildastraat 21a in Oosterhout.

De Tickets kunnen via CM Event Ticketing worden besteld. Onderstaand is het proces toegelicht:

  1. Klik op deze link om tickets te bestellen. of via de button onder aan de pagina;
  2. Volg de aanwijzingen van het ticketing systeem;
  3. U krijgt automatisch een bevestiging en (indien aangegeven) een factuur per email toegestuurd.
  4. Mocht u uw tickets op een andere wijze willen bestellen? Stuur dan a.u.b. een bericht aan de treasurer van Kiwanis Vijf Eiken, Rob Trommelen.  

We rekenen op jullie komst. 

Tot donderdag 27 juni 2024 bij Restaurant La Cantina

Wilt u de Kiwanis sponsoren? Kijk dan naar onze drie paketten: gold, silver en bronze, klik om naar de sponsor pagina te gaan.