Kiwanis Vijf Eiken

Heuvel 10
4901 KC Oosterhout
Tel.: 06 – 53 37 68 83
info@kiwanis-vijfeiken.nl

Vorige slide
Volgende slide

Op woensdag 28 juni 2023 hebben we een fantastische en gezellige Haringparty nieuwe stijl gehad. e De lat voor volgend jaar is gelegd.

Hoe mooi is het dat we dankzij iedereen die is geweest en heeft bijgedragen 4.719 euro hebben opgehaald voor het Kloosterhuys

Het Kloosterhuys is bedoeld voor jongeren met een enkel- of meervoudige beperking en heeft als doel een fijne woon- en werkomgeving te creëren. Met deze donatie kan het Kloosterhuys een nog fijnere omgeving bieden. Respect voor het vele werk dat de vrijwilligers doen. 

We hebben de donatie kunnen doen door de verkoop van circa 250 loten waaraan meer dan 20 leuke prijzen waren gekoppeld. Daarnaast is het traditionele vaatje haring geveild voor maar liefst 2.100 euro. Hartelijk dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen. 

Oesters, zalm, overheerlijke haring, maar ook salade en hamburgers ontbraken niet. Super goed verzorgd door Vishandel van Reenen en Restaurant La CantinaDe wijnen van de Gouden Ton waren ook erg goed. Ook de DJ’s Matthew Herrijgers en Menno van Oers mogen we niet vergeten. Zij zorgden ervoor dat de party een feestelijk muzikaal jasje kreeg.

Een van onze eigen Kiwanis-leden, Rayner de Raad, is fotograaf. Hij heeft mooie foto’s van de Haringparty  gemaakt. Via deze link of de onderstaande button zijn de foto’s te bekijken. 

Of geniet nog even na door het kijken van onze aftermovie: https://youtu.be/-ANg1iT1w0Q. De drijvende kracht achter deze film is Roland Rutten

Super bedankt iedereen. Met elkaar hebben wij er een prachtig feestje van gemaakt.