Kiwanis Vijf Eiken

Heuvel 10
4901 KC Oosterhout
Tel.: 06 – 53 37 68 83
info@kiwanis-vijfeiken.nl

Vorige slide
Volgende slide

Terugblik Kiwanis West Brabant Golf Open - 7 September 2023

Beste captains, contactpersonen, deelnemers en/of vrienden van Kiwanis.

Een mooie dag, een warme dag, maar bovenal een gezellige dag was het afgelopen donderdag op Landgoed Bergvliet. Met 84 deelnemers aan de wedstrijd en een vijftal clinicers die het komende jaar zich gaan bekwamen om mee te kunnen doen aan de wedstrijd. Met extra aandacht vanwege het warme weer, werd U in de baan voorzien van een heerlijk hapje en drankje, extra water, bouillon en zelfs een ijsje.

Daar de laatste spelers pas om 17.45 uur onder de niet-warme douche vandaan kwamen hebben we de borrel wat moeten inkorten en liep helaas de tafelschikking niet zoals gepland. Een verbeterpuntje zou ik willen
zeggen. De BBQ was ronduit prima, evenals de vriendelijkheid die wij hebben ervaren van het baanpersoneel, de horeca en de keuken. 
Daarvoor danken wij dan ook Landgoed Bergvliet voor hun inzet.

Dit jaar konden we door uw inbreng in totaal 7000 euro overmaken naar de stichting Covida en stichting Villa Pardoes. U was er getuige van dat Casper de cheque in ontvangst nam. Van zijn moeder vernam ik dat hij zo trots was dat hij deze niet wilde afgeven en de afspraak hadden gemaakt dat Casper 1 week lang deze op zijn kamer mocht bewaren! U ziet het geluk zit vaak in kleine dingen. Naast alle sponsoren wil ik graag nogmaals de gulle gevers bedanken, Maarten de Jongh, Henk Mulder, Kees Nolte en Karl Gheysen voor hun financiële bijdrage. 

De vele positieve reacties die wij van U hebben ontvangen geven ons als organisatie de “drive” om ook volgend jaar weer een golfdag voor het goede doel te organiseren. Noteer daarom alvast in uw agenda de datum 5 september 2024!  U wordt tijdig geïnformeerd waar dit zal plaatsvinden.

Mede uit naam van de commissie-leden Jean Paul, Denie, Peter, Jack en de goede doelen dank ik U voor het welslagen van het Kiwanis West-Brabant Open 2023. Wij hopen U allen volgend jaar weer in een goede gezondheid terug te zien.

Met vriendelijke Kiwanis groet,

Jan van Terheijden

Onderstaand een link waar U een foto impressie aantreft van de golfdag.

https://wouw-zoomvliet.kiwanis.nl/fotos/kiwanis-golfdag-2023-fotos