KIWANIS HARINGPARTY

WOENSDAG 22 JUNI 2022 vanaf 17:00 uur - La Cantina

Een goede traditie verdient het om in ere te worden gehouden. Wij organiseren dus ook dit jaar onze Haringparty. Hiervoor nodigen wij de ondernemers in ons werkgebied (Oosterhout / Dongen / Gilze Rijen), netwerkrelaties en overige belangstellenden weer heel graag uit.
Onderaan deze pagina kunt u uw toegangskaart(en) bestellen

Zoals gebruikelijk ligt de organisatie in handen van Kiwanis Vijf Eiken en gaat de opbrengst naar het goede doel.  Dit jaar zijn dat ’Saarisniet gek’ en ’De Brussen’.

'Stichting Saarisnietgek' richt zich preventief op de mentale gezondheid van kinderen. Zij maken dit onderwerp laagdrempelig bespreekbaar door een magazine uit te brengen voor kinderen van 10-12 jaar. Aan bod komen verschillende emoties zoals teleurstelling, zelfvertrouwen, stress en hoe kinderen daarmee om kunnen gaan. Lees meer..

‘De Brussen’ richt zich op kinderen die betrokken zijn bij, of te maken hebben met de zorg van een broer of zus. Deze broer of zus heeft hulp nodig vanwege een chronische ziekte, verstandelijke beperking, lichamelijke handicap of ernstige psychische aandoening. Een lid van het gezin dat zorg nodig heeft, beïnvloedt alle leden van het gezin. Vaak gaat het (onbedoeld) ten koste van de overige kinderen in het gezin. Ook zij verdienen aandacht.

Wij heten u graag welkom op 22 juni 2022. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bestaande banden weer (verder) worden aangehaald en nieuwe contacten worden gelegd. De gezelligheid staat voorop!

Met vriendelijke groet en tot 22 juni.

• Mathieu van Dongen (president)
  • Lucas van Raaij (secretaris)
  • Rob Trommelen (treasurer)

Aanmelden voor de Haringparty.

Na uw betaling kunt u uw bestelling afronden en uw gegevens invullen zodat wij weten naar welk adres wij uw toegangskaarten, drie dagen voor aanvang van onze haringparty, naar toe kunnen sturen.