Kiwanis Vijf Eiken

4909 AM Oosteind
Tel.: 06 – 53 60 08 13
info@kiwanis-vijfeiken.nl

Serving the children of the world

Kiwanis Vijf Eiken streeft er naar om, op basis van vriendschap, zoveel mogelijk sociale doelen te verwezenlijken waarbij kinderen centraal staan. Samen proberen we projecten op te zetten en uit te voeren met als doel geld op te halen. Deze fondsen komen ten goede van een doel (of doelen) welke we gezamenlijk van tevoren hebben bepaald. Dit geld wordt bij voorkeur aan een lokaal doel besteed.

ENTHOUSIASTE ONDERNEMENDE VRIJWILLIGERS

De Kiwanis’ doelstelling “serving the children of the world” en de diverse activiteiten van de club zijn een goede combinatie.

Kiwanis Vijf Eiken vergadert één keer per maand (elke 2e dinsdag). Daarnaast wordt er één keer per maand (elke 4e dinsdag) door en voor de leden een gezellige activiteit georganiseerd.  Wij hebben onze zetel bij brasserie Uilenbosch (golfclub Oosterhout).