Wie zijn Kiwanis Vijf Eiken

De Kiwanis Club Vijf Eiken is de nieuwe vereniging die is ontstaan door het samenvoegen van Kiwanis Club Oosterhout en Kiwanis Club Brabantspoor. Per 01-01-2019 hebben de 22 leden van beide clubs besloten om samen verder te gaan onder de nieuwe toepasselijke naam,

KIWANIS VIJF EIKEN

Kiwanis Oosterhout vertegenwoordigde de regio:
 Teteringen, Den Hout, Oosteind en Oosterhout.
Kiwanis Brabantsspoor vertegenwoordigde het gebied:
 Gilze-Rijen, Dongen, s ‘Gravenmoer en Kaatsheuvel.

Kiwanis Vijf Eiken vertegenwoordigd al deze gemeentes, waarvan het hart wordt gevormd door het gebied De Vijf Eiken.

Met deze schaalvergroting proberen wij in een grotere regio meerdere goede doelen te ondersteunen of zelfs meerdere fundraising activiteiten te initiëren.
Een geheel nieuwe club in een nieuw jasje maar met hetzelfde fundraising enthousiasme voor kinderen uit deze grote regio.

40-jarig jubileum Kiwanis club Oosterhout

Onze relaties

Ook de onderstaande relaties hebben een warm hart voor onze fundraising activiteiten.

Mogen wij binnenkort hier ook uw logo met verwijzing naar uw website plaatsen?