Serving the children of the world

Kiwanis Vijf Eiken streeft er naar om, op basis van vriendschap, zoveel mogelijk sociale doelen te verwezenlijken waarbij kinderen centraal staan. Samen proberen we projecten op te zetten en uit te voeren met als doel zoveel mogelijk geld op te halen. Deze fondsen komen ten goede van een doel (of doelen) welke we gezamenlijk van tevoren hebben bepaald. Dit geld kan een lokale, nationale of zelfs internationale bestemming hebben.

ENTHOUSIASTE ONDERNEMENDE VRIJWILLIGERS

De Kiwanis' doelstelling "serving the children of the world" en de diverse activiteiten van de club zijn een goede combinatie.

Kiwanis Vijf Eiken vergadert één keer per maand (elke 2e dinsdag). Daarnaast wordt er één keer per maand (elke 4e dinsdag) door en voor de leden een gezellige activiteit georganiseerd.  Deze bijeenkomsten vinden afwisselend plaats in restaurant La Cantina, Oosterhout, en restaurant Den Hespel te Dongen.

Restaurant La Cantina

Mathildastraat 21A, 4901HC Oosterhout

Bekijk grotere kaart

Restaurant Den Hespel

Hespelpad 9, 5107 NT Dongen

Bekijk grotere kaart

Hieronder vind u een selectie van onze projecten waar we met veel genoegen aan hebben gewerkt!