Kiwanis Vijf Eiken

Tel.: 06 – 53 60 08 13
info@kiwanis-vijfeiken.nl

Aan de deur geklopt

Aan de deur geklopt is een initiatief met als doel dat ieder kind Sint kan vieren. De vrijwilligers verzamelen nieuw en tweedehands speelgoed en verspreiden dit via tassen aan de deur en via een pop-up winkel zonder kassa.

Met veel energie zijn Maud, Rob en Bea aan de slag met de derde editie van het initiatief ‘Aan de deur geklopt’. Niet iedereen is de gelegenheid om cadeautjes te kopen voor de feestdagen en de komende wintermaanden zijn dure maanden. De vrijwilligers zetten er de schouders onder om dit kinderfeest voor iedereen mogelijk te maken en zijn er trots op dat ze steeds meer ouders, opa’s en oma’s, tantes en ooms en kinderen bereiken. Vorig jaar gaven we ruim 350 kinderen een Sintfeest met mooie cadeautjes en lekkers.

Kiwanis Vijf Eiken heeft een bijdrage geleverd van € 500,- om dit mooie doel te ondersteunen.